torsdag 13. oktober 2011

Gresk Laks



LAKS: 
Stek laksen(salte,peppre,og litt sitron)på svak varme i en teflon panne med smør. Ikke snu laksen før du ser at den er stekt halveis opp, det ser du på siden av fileen.


TZATSIKI:
1 Beger Crem Fraish
1/2 slange agurk
3 fedd hvitløk
litt salt, pepper og sitron.

Bland alt sammen, rasp agurk,rør om. Ha den 15-30 minutt i kjøleskapet så smakene setter seg.





AVOCADO SALAT(ca 2 pers):
1 Tomat
1/2 Rød løk
1/2 Slange agurk
1 Avocado
1 lite beger
 feta ost (blandingen med oliven er best)
Ha gjerne i noen ekstra oliven.

Skjær alt i terninger, og løken i strimler, ha i feta osten sammen med litt av oljen. Ha i salt, pepper og sitron. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar