søndag 16. januar 2011

Australsk kylling

Denne kyllingen er helt fantastisk, jeg fant den på lavkarbo.no, men den kommer originalt fra dinmat. Jeg syns også det er godt med persille og hvitløksmør i.


Ingredienser:
2 kyllingfileter 
50 g mykt smør
1 ss frisk koriander
1/2 rød chili
1 egg
50 g "strøkavring"*
salt og pepper


Fremgangsmåte:
Hakk chili og koriander og bland det inn i smøret.
Legg smøret på et stykke folie og rull det sammen til en pølse.
Oppbevar smøret i kjøleskapet til du skal bruke det.

Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca 1 cm tykkelse.
Fjern plasten og fordel kryddersmøret over filetene.
Rull filetene sammen på langs og bind hyssing rundt.

Pisk egget lett sammen med salt og pepper.
Dypp filetene først i egg og deretter i "strøkavringen".
Gjør dette en gang til, så de blir ekstra sprø.

Legg filetene i kjøleskapet i ca 30 minutter før du steker dem i godt med smør i ca 7-9 minutter, til de er gyldne og sprø.

Server gjerne en salat ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar