fredag 7. januar 2011

Fylt Paprika

400 g kyllingkjøttdeig 
1 hakket løk 
1 ts salt 
¼ ts pepper 
1 ts chilipulver 
½ ts pepper 
2 ss hakkede friske urter (feks; rosmarin, basilikum, timian) 
2 dl fetaost 
2 dl fløte blandet med 1 ss soyasaus 
4 paprika i valgfrie farger 

Raspet ost
Smør til steking



Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene.
Fres løk og kjøttdeig i panne med litt olje. Dryss over krydder.
Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost
Hell litt fløte over hver av dem, og dryss revet ost på toppen.
Sett formen i ovnen ved 200 grader, og stek i ca. 20 minutter. 
Serveres med salat og Tzatziki

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar