mandag 12. mars 2012

Bepanthen

Jeg er blitt medlem på Buzzador.com og er nå en buzzador, det vil si jeg er med på kampanjer og prøver ut produkt og forteller om det til venner og kjente siden. Så av og til kommer det til å komme ett buzzador innlegg.

Denne gangen har vi prøvd ut Bephanten, en salve som forebygger og pleier tørr hud og røde barnerumper. Den kan også brukes til pleie av tørr hud,mindre overfladiske sår, lett solbrenthet og såre brystvorter.
Kjempegodt produkt som fåes kjøpt hos apoteket.

Nå er ikke vi så veldig plaget med såre rumper her i huset (bank i bordet), men etter vi begynte å bruke den har vi ihvertfall ikke fått det, så jeg kan ikke helt si om det er salven eller bare flaks, men jeg har smurt mine tørre lepper med den og de er blitt myke og gode, herlig!

Bepathen er uparfymert og inneholder ikke konserveringsmiddel, parabener eller fargestoffer

Laksefilet i folie

Enklere middag finner du ikke!
Legg laksefilet, skivet sitron, dill og noen klatter smør i ett aluminiums folie, krydre med salt og pepper og stekes i ovnen i ca 25 min på 180 grader. Serveres med valgfritt tilbehør.

lørdag 10. mars 2012

Enda en kommode!



Etter å ha fått min tante til å saumfare bruktbutikken på Bømlo i en mnd tid, og jeg har vert på bruktbutikken her på øya,uten hell. Hva lette vi etter?? En ny kommode til badet, etter at den gamle IKEA kommoden fikk en vannskade pga ett tett sluk...

På tiden å snuse litt på finn.no!
På første forsøk lyste den mot meg, helt perfekt! Den hadde bein, slik at det er lettere å tørke under om vi skulle få et vann problem igjen, den var i hel tre, hvit og den var gammel!! Akkurat min smak.


Men like perfekt var ikkje stedet der den befant seg, ca 20 mil sør. Men mannen mente det skulle la seg ordne, så vi putta ungene i bilen, sammen med proviant, bleier, pysjamas, bamser, tepper osv og snudde nesa mot Jæren.

Vi kjørte oss litt vill i Stavanger området, men etter litt om og men var vi på rett spor igjen. Og for en plass, Jæren må være den vakreste plassen på hele vestlandet, og området rundt Brusand tok pusten i fra oss.

Mennene i mitt liv!

Solen på vei ned i havet...


fredag 9. mars 2012

Squash pasta med kylling og mozzarella salat

Dette er en kjapp og italiensk inspirert middag. Kjempe godt med et glass rødvin til ;)

Pasta
1 squash
litt smør
1 ss pesto

Del squashen i pasta str, jeg brukte min elskede mandolin, stek i litt smør til pastaen er mør, tilsett pesto og rør rundt.

Kyllingfilet krydret med salt og pepper, stek .

Mozzarella salat
1 pakke mozzarella i lake
1 tomat
pesto eller balsamico

Del osten og tomaten i skiver, dander som følger, en tomat, en ost, en tomat osv, drypp pesto over.
Du kan også bruke rødløk og basilikum i denne salaten.

onsdag 7. mars 2012

Benken

Denne benken kommer snart i hus og  skal enten stå på kjøkkenet, som er grått eller i gangen vår som er cafe late men som skal bli hvit, men det store spørsmålet er, beholde fargen eller males hvit?

tirsdag 6. mars 2012

Cajun krydderblanding

Jeg elsker krydderblandinger, og her om dagen hadde vi besøk av svigermor som skulle lage middag, men jeg manglet Cajun krydder. Ett raskt søk på Google og jeg fant denne  oppskriften. 
Blandet krydderet i olje og smurte på kylling før steking, ble nydelig! Denne krydderblandingen gir deg mange gode middager viss du oppbevarer den i lufttett beholder!


Ingredienser:
2 ss kvernet havsalt
2 ss hvitløkspulver 
2 ½ ss paprika 
1 ss nykvernet sort pepper 
1 ss løkpulver 
1 ss cayenne 
1 ¼ ss tørket oregano 
1 ¼ ss tørket timian 
½ ss tørket og knust chili

mandag 5. mars 2012

En drøm om vår

I helga har vi hatt en liten snik titt på hva våren kan ha å by på her på Vestlandet!
Dette har blitt markert med årets første kopp kaffe i solsteiken. Ingenting slår følelsen, sola som varmer i ansiktet, pledd rundt beina, en rykende varm kopp kaffe og gledeshyl fra barn som leker ute! Håper på mye mer vår stemning i månedene som kommer!

Hva gir deg vår stemning?