onsdag 6. februar 2013

Kikkertform med kylling

Mat en lørdagskveld kan være vanskelig viss en ikke har lyst på de vanlige lørdags favorittene, pizza, taco eller take away. Av og til vil en bare leve like sunt i helga som i ukedagene. 
Denne oppskriften her er både sunn og god, eneste problemet er at en kan komme til å spise litt for mye ;)

Til to prosjoner

1 kyllingfilet delt på langs
Salt og pepper til å krydre kyllingen med
1ss rapsolje til steking

1boks hermetiske tomater, gjerne cherrytomater
1 boks hermetiske kikkerter
1/2 ts  malt spisskumen
1/2 ts gurkemeie
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 fedd hvitløk
2 stk snittet vårløk
50 g persille



Ha tomater og kikkerter i en ildfast form, og bland inn krydder og hvitløk (jeg brukere alltid mer hvitløk enn det som står i oppskriftene jeg finner). Sett formen i ovnen på 225 grader og stek i 20 minutter.
Del kyllingfiletene på i to på langs og krydre med salt og pepper. Stek dem i olje i en middels varm panne i 2-3 minutter på hver side.
Vend inn persillen og vårløk i retten like før servering.
Serveres med en god salat og gjerne litt villris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar