Mat en lørdagskveld kan være vanskelig viss en ikke har lyst på de vanlige lørdags favorittene, pizza, taco eller take away. Av og til vil en bare leve like sunt i helga som i ukedagene.
Denne oppskriften her er både sunn og god, eneste problemet er at en kan komme til å spise litt for mye ;)
Til to prosjoner
1 kyllingfilet delt på langs
Salt og pepper til å krydre kyllingen med
1ss rapsolje til steking
1boks hermetiske tomater, gjerne cherrytomater
1 boks hermetiske kikkerter
1/2 ts malt spisskumen
1/2 ts gurkemeie
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 fedd hvitløk
2 stk snittet vårløk
50 g persille
Ha tomater og kikkerter i en ildfast form, og bland inn krydder og hvitløk (jeg brukere alltid mer hvitløk enn det som står i oppskriftene jeg finner). Sett formen i ovnen på 225 grader og stek i 20 minutter.
Del kyllingfiletene på i to på langs og krydre med salt og pepper. Stek dem i olje i en middels varm panne i 2-3 minutter på hver side.
Vend inn persillen og vårløk i retten like før servering.
Serveres med en god salat og gjerne litt villris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar