mandag 26. november 2012

Lun Tex-Mex salat

Jeg snuste rundt på "Mat på bordet" og fant denne oppskriften her. Den ble en vinner hos både store og små her i huset, selv om storebror ikke ville ha bønnene ;)



Du trenger :
500 g brun ris
2 rødløk
5 fedd hvitløk
800g kjøttdeig
olivenolje
spisskumin, chilipulver, salt og pepper
1 boks svarte eller brune bønner
1 boks mais
1 pakke cherrytomater
1 avocado
2 vårløk

Stek rødløken på middels varme til den er myk, ca 10 min.Tilsett hvitløk og stek i 5 min til. 
Ha over i en skål.
Stek kjøttet i omganger på sterk varme, få gjerne litt farge på kjøttet. Krydre med spisskumin, chilipulver, salt og pepper under stekingen.
Skal barn spise, vær forsiktig med chilien.

Bland kjøtt, løk, mais og bønner i en stor bolle, skjær cherrytomater i to og strø over.
Strø over vårløk og avocado.

Serveres med lime, rømme, og en hot sauce.

1 kommentar: