Squash-tagliatelle:
1 squash
litt salt
1 squash
litt salt
- skjær squashen i to på langs
- bruk ostehøvel eller potetskreller for å få lange remser
- legg de over i et dørslag med litt salt, og la fuktigheten trekke ut
- kok squashen ca 1 min i fosskokende vann
Carbonara saus:
1/2 finhakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
1 pakke bacon
1/2 kyllingfilet
1 1/2 dl kremfløte
2 eggeplommer
1 ss Norvegia
ca 50 g parmesan
litt salt
litt nykvernet pepper
fersk basilikum
1/2 finhakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
1 pakke bacon
1/2 kyllingfilet
1 1/2 dl kremfløte
2 eggeplommer
1 ss Norvegia
ca 50 g parmesan
litt salt
litt nykvernet pepper
fersk basilikum
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar