onsdag 28. september 2011

Carbonara med squash tagliatelle


Squash-tagliatelle:
1 squash
litt salt
  • skjær squashen i to på langs
  • bruk ostehøvel eller potetskreller for å få lange remser
  • legg de over i et dørslag med litt salt, og la fuktigheten trekke ut
  • kok squashen ca 1 min i fosskokende vann

Carbonara saus:

1/2 finhakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
1 pakke bacon
1/2 kyllingfilet
1 1/2 dl kremfløte
2 eggeplommer
1 ss Norvegia
ca 50 g parmesan
litt salt
litt nykvernet pepper
fersk basilikum







  • skjær baconet i små biter, stek det og legg det så på tørkepapir for å fjerne litt fett

  • skjær kyllingfileten i små biter og brun den i stekepanna

  • brun løk og hvitløk på svak varme

  • bland kremfløte, eggeplommer, hvitost, parmesan og basilikum i en bolle, og krydre lett med salt og pepper hell fløteblandingen i en kjele sammen med løk, bacon og kylling

  • la koke på svak varme ett par minutter



  • putt squash-tagliatellen i kjelen



  • kok ett par minutter








  • Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar