tirsdag 20. september 2011

Kylling i folie

Denne oppskriften ble jeg anbefalt av ei på mammanett, oppskriften kommer egentlig fra matprat og den er jo bare en vinner!

Bilde fra matprat.no
  • 4 stk kyllingfilet
  • 50 g smør
  • 1 stk løk
  • 2 båt hvitløk
  • 1 bunt frisk dill
  • salt og pepper
  • saften av 1 stk sitron
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %

1. Kjør smør, løk, hvitløk, dill, salt, pepper og saften av en sitron i en matprosessor. 

2. Pensle kyllingfiletene med smør-/krydderblandingen. Pakk filetene inn i folie. Legg foliepakken på et stekebrett eller i en ildfast form og stek dem på 180 °C i ca. 20 minutter.

Alternativt kan du legge foliepakkene på grillen og stek dem der.

3. Ha crème fraîche i en kjele, og la det koke til den tykner. Tilsett stekesjyen og smak til med salt og pepper. 



Kan også tilsette grønnsaker etter ønske som vist på bildet 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar