Denne oppskriften ble jeg anbefalt av ei på mammanett, oppskriften kommer egentlig fra matprat og den er jo bare en vinner!
Bilde fra matprat.no |
- 4 stk kyllingfilet
- 50 g smør
- 1 stk løk
- 2 båt hvitløk
- 1 bunt frisk dill
- salt og pepper
- saften av 1 stk sitron
- 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
1. Kjør smør, løk, hvitløk, dill, salt, pepper og saften av en sitron i en matprosessor.
2. Pensle kyllingfiletene med smør-/krydderblandingen. Pakk filetene inn i folie. Legg foliepakken på et stekebrett eller i en ildfast form og stek dem på 180 °C i ca. 20 minutter.
Alternativt kan du legge foliepakkene på grillen og stek dem der.
3. Ha crème fraîche i en kjele, og la det koke til den tykner. Tilsett stekesjyen og smak til med salt og pepper.
Kan også tilsette grønnsaker etter ønske som vist på bildet
2. Pensle kyllingfiletene med smør-/krydderblandingen. Pakk filetene inn i folie. Legg foliepakken på et stekebrett eller i en ildfast form og stek dem på 180 °C i ca. 20 minutter.
Alternativt kan du legge foliepakkene på grillen og stek dem der.
3. Ha crème fraîche i en kjele, og la det koke til den tykner. Tilsett stekesjyen og smak til med salt og pepper.
Kan også tilsette grønnsaker etter ønske som vist på bildet
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar